Aanbouw of uitbouw plaatsen

Wilt u een aanbouw of uitbouw laten plaatsen?

Aanbouw Heerhugowaard
Dan bent u bij Aannemersbedrijf Neeft aan het juiste adres. Wij realiseren voor u de complete uitbouw of aanbouw en adviseren en begeleiden u op transparante wijze in het project. We werken uitsluitend met vakkundig en ervaren personeel, zo kunt u alle werkzaamheden van ontwerp tot en met de afwerking volledig aan ons overlaten. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het laten plaatsen van een aanbouw of uitbouw? Vraag snel een offerte aan.

Een aanbouw laten plaatsen

Het is goed om te weten wat u precies wenst, een aanbouw of een uitbouw. Een aanbouw is een aparte constructie die tegen het pand aangebouwd wordt. Hoewel er wel een doorgang naar deze nieuwe ruimte gesitueerd kan worden, is een aanbouw niet bedoeld om een specifieke ruimte te vergroten. Het is een aanvullende ruimte die bijvoorbeeld gebruikt kan worden als kantoorruimte aan huis, bijkeuken, studio, atelier of als een slaapkamer op de begane grond.

Een uitbouw laten plaatsen

Een uitbouw daarentegen is een manier om een woonruimte daadwerkelijk groter te maken. Wilt u ruimer en lichter leven, dan is een uitbouw hiervoor zeer geschikt. In het ontwerp en de realisatie van de uitbouw houden we uiteraard rekening met uw wensen. We stellen vooraf de juiste vragen zodat we exact voor ogen hebben wat deze wensen zijn. Bovendien denken we graag met u mee over oplossingen en vormgeving.

Waarom uw nieuwe aanbouw of uitbouw door ons laten plaatsen?

Aannemersbedrijf Neeft:

  • is vakkundig, we werken alleen met ervaren vakmensen;
  • is transparant en we bieden aantrekkelijke tarieven;
  • werkt nauwkeurig en zorgvuldig, uw kozijnen worden netjes afgewerkt.

Wilt u meer weten of direct een offerte opvragen? U kunt ons direct bereiken op 072 57 20 924 of mailen naar aannemer@neeft.nl.